Messukeskus — Kokoustamo — Helsinki

19.09.2017

Mainontapäivä on työpäivä,
joka kasvattaa pääomaa

 

MESSUKESKUS — KOKOUSTAMO — HELSINKI
19.09.2017

Yli 600

osallistujaa

45. vuosi

järjestetty vuodesta 1972

Yli 10

inspiroivaa puheenvuoroa

Markkinoinnin maailma on tutkimusretki, jossa joka päivä löydetään jotain aivan uutta. Mainontapäivä kokoaa yhteen suomalaisen markkinoinnin huippuosaajat ja lähettää sinut matkalle markkinoinnin ympäri päivässä. Tapahtuma on jo vuosia ollut itseoikeutetusti suomalaisen markkinointijohdon tärkein kohtauspaikka. Kun haluat sparrata itseäsi, kerätä inspiraatiota ja innostusta, on Mainontapäivä juuri sinua varten.

Jo neljänkymmenen vuoden ajan Mainontapäivän esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia huippuosaajia. Mukana ovat olleet mm. Elisa Markula, Anne Korkiakoski, Alexander Stubb ja Björn Wahlroos. Mainontapäivän noin 600-henkinen yleisö koostuu Mainostajien Liiton jäsenyritysten johdosta ja markkinoinnin vastuuhenkilöistä sekä päättäjistä. Verkostoitumismahdollisuudet tapahtumassa ovat erinomaiset niin kokeneille konkareille kuin uusille tähdillekin.

Mainontapäivä on vuoden tärkein työpäivä. Vuonna 2017 Mainontapäivä kääntää katseesi tulevaisuuteen. Vain Mainontapäivässä saat viimeisimmät tiedot markkinoinnin löytöretkeilijöiltä ja tutkijoilta. Ole siis askeleen edellä kilpailijoitasi ja lähde kanssamme matkalle markkinoinnin keskipisteeseen.

ILMOITTAUDU NYT   ›