Finlandia-talo, Helsinki

21.09.2018

MERKITSE KALENTERIISI:

MAINONTAPÄIVÄ 21.9.2018

 

Upeita näkemyksiä, huumoria, uusia ideoita ja innostusta Mainontapäivässä 19.9.2017.

Yli 600

osallistujaa

45. vuosi

järjestetty vuodesta 1972

Yli 10

inspiroivaa puheenvuoroa

Markkinoinnin maailma on tutkimusretki, jossa joka päivä löydetään jotain aivan uutta. Mainontapäivä kokoaa yhteen suomalaisen markkinoinnin huippuosaajat ja lähettää sinut matkalle markkinoinnin ympäri päivässä. Tapahtuma on jo vuosia ollut itseoikeutetusti suomalaisen markkinointijohdon tärkein kohtauspaikka. Kun haluat sparrata itseäsi, kerätä inspiraatiota ja innostusta, on Mainontapäivä juuri sinua varten.

Jo neljänkymmenen vuoden ajan Mainontapäivän esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia huippuosaajia. Mukana ovat olleet mm. Elisa Markula, Anne Korkiakoski, Alexander Stubb ja Björn Wahlroos. Mainontapäivän noin 600-henkinen yleisö koostuu Mainostajien Liiton jäsenyritysten johdosta ja markkinoinnin vastuuhenkilöistä sekä päättäjistä. Verkostoitumismahdollisuudet tapahtumassa ovat erinomaiset niin kokeneille konkareille kuin uusille tähdillekin.

Mainontapäivä on vuoden tärkein työpäivä. Vuonna 2017 Mainontapäivä kääntää katseesi tulevaisuuteen. Vain Mainontapäivässä saat viimeisimmät tiedot markkinoinnin löytöretkeilijöiltä ja tutkijoilta. Ole siis askeleen edellä kilpailijoitasi ja lähde kanssamme matkalle markkinoinnin keskipisteeseen.