Finlandia-talo, Helsinki

21.09.2018

VÄYLÄ MARKKINOINNIN TULEVAISUUTEEN

MAINONTAPÄIVÄ 21.9.2018

FINLANDIA-TALO, HELSINKI

 

 

 

Yli 500

osallistujaa

46. vuosi

järjestetty vuodesta 1972

10

inspiroivaa puheenvuoroa

Mainontapäivään osallistuu vuosittain yli 500-henkinen yleisö, joka koostuu Mainostajien Liiton jäsenyritysten johdosta, markkinoinnin vastuuhenkilöistä ja päättäjistä. Ei ole siis ihme, että tapahtuma on jo 46 vuoden ajan ollut suomalaisen markkinointijohdon tärkein kohtauspaikka, joka innostaa, inspiroi ja auttaa verkostoitumaan.

Mainontapäivä on väylä markkinoinnin tulevaisuuteen, jonka varrelta löydät visionäärisiä case-esimerkkejä yrityksiltä, jotka ovat päättäneet tehdä asiat täysin uudella tavalla. Saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin: miten tekoälyä voi oikeasti hyödyntää liiketoiminnassa, mikä on markkinoinnin vastuullisuuden rooli nyt ja tulevaisuudessa ja miksi verkkovideot ovat tulleet jäädäkseen.

 

Kun muut maalaavat kauhukuvia tulevaisuudesta, siitä kuinka tekoäly ottaa vallan ja globaalit jätit syrjäyttävät pienemmät pelurit, me keskitymme siihen, kuinka uudessa uljaassa maailmassa menestytään.

Luvassa on silmiä avaavia ja inspiroivia puheita maailman huippunimiltä kuten esimerkiksi Singularity Universityn superstara Laila Pawlakilta ja Mr. Goodvertisingilta eli Thomas Kolsterilta sekä yleisön toivomuksesta aiempaa enemmän menestystarinoita jäsenyrityksiltämme.

Tervetuloa kokemaan markkinoinnin tulevaisuus Mainontapäivässä 21.9.2018.

 

Katso viime vuoden tunnelmat!